Ik speel op alchemy crystal soundbowls, Quarts en Tibetaanse klankschalen, koshigongs, de sansula, rainstick, hertendrum, oceandrum en andere kleine instrumenten.   

 

Tijdens het concert beland je in een STILTE-gebied in jezelf. Je ontvangt licht- (kleur) en geluidsfrequenties die een helende werking hebben op biologisch, psychisch, energetisch en spiritueel vlak; het persoonlijke ziele-pad dat je loopt. Door het luisteren en ervaren krijgt je hele systeem iets wat je als een reset kunt beschouwen. Alles in het lichaam komt weer in de originele frequenties waardoor het zelfhelend vermogen geoptimaliseerd wordt.                    

De etherische klanken brengen je in een ongekende lichamelijke en geestelijke staat van ontspanning. Reizen door jezelf en het universum behoort tot de mogelijkheden, daarna is vaak de liefdevolle verbinding met iedereen en AL groter. Het spelen doe ik puur intuïtief.

Ik wordt daarin begeleid door hogere krachten. Ik voel de aanwezigheid van de Elohim en Azez-engelen. 

Ik geef sinds 7 jaar concerten in zowel Nederland als buitenland: o.a in Frankrijk, Belgie en Engeland. In Glastonbury England is een CD van mij opgenomen, mijn muziek is daarna gebruikt in een film/documentaire over de Essene-chapel in Glastonbury.

Mijn CD is nog (beperkt) bij mij te bestellen. Deze muziek is ook op USB-stick te koop. 

Luisteren naar deze klanken is zeer ontspannend, stress-reducerend en lichtfrequentie-verhogend. Heel heilzaam dus voor de mens in deze tijd van ascentie.  

Ik speel alleen, en in samenwerkingsverbanden. Met andere muzikanten of binnen spiritueel georiënteerde activiteiten. Ik hou van avonturieren en creëren met elkaar dus ben vraag-baar.

Ik ben bereikbaar voor individuele sessies, huiskamerconcerten of bijdragen mbt Yoga-ontspannings- en/of stilteretraites. Tevens kunnen de klankschalen een ondersteunende verdiepende werking hebben bij spirituele workshops.

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen