Spiritueel helend tekenen is een manier van tekenen om tot persoonlijke ontwikkeling en groei te komen. Ik gebruik daarbij vorm-tekenen en zentanglepatronen.


Tekenen is van groot belang voor onze ontwikkeling als mens en ziel. Als je tekent leg je een verbinding tussen je binnen en buitenwereld. De informatie uit je onbewuste is  niet altijd duidelijk maar kan je wel duidelijk worden. Vormtekenen vormt naast je zintuiglijke en motorische vaardigheden ook je voorstellings- en denkvermogen en je innerlijke beweeglijkheid. Het werkt vitaliserend en harmoniserend. Wanneer je een lijn zichtbaar neerzet op papier wordt je innerlijk door deze beweging van je hand meegenomen. Een lijn zet je meestal neer vanuit wat je van jezelf en je omgeving kent, maar je kunt jezelf en je omgeving er ook anders door gaan zien en zelfs OM-vormen. 

Wil jij jezelf beschouwen, ont-wikkelen en om-vormen ? 

Wil jij stress reduceren, meer rust creĆ«ren,  en de biochemische processen in je lijf  normaliseren ?

Wil jij je creativiteit en zelfvertrouwen vergroten?

Wil jij beter kunnen focussen en trots zijn op jezelf?

Wil jij je hoofd leeg maken?

Wil jij verdwijnen in de stilte?

Dan is tekenen met vormen en ZENtangle patronen iets voor jou.
Ik kan het je leren in de vorm van een een- of meerdaagse of halfjaarlijkse cursus. Individueel of in een groep. Meer en minder uitgebreid. Het tekenen vindt plaats in complete stilte. Zo leer jij jezelf kennen en kom je tot omvorming vanuit je hogere zelf.


Ik ben met dit aanbod ook inzetbaar voor stilteretraites, en creatieve en/of ontwikkelings- cursussen.


Info;  [email protected]  of 06-11 40 91 43