WAT ZIJN EN DOEN Alchemy Crystal Bowls 

Alchemy crystal bowls zijn klankschalen die gemaakt zijn van een combinatie van meerdere edelstenen en/of mineralen. De geluids- en licht-frequenties zijn werkzaam en helend op meerdere niveaus, puur biologisch, psychisch, energetisch en op spiritueel vlak; het persoonlijke ziele-pad dat je loopt.


Ieder persoon/lichaam pakt automatisch de frequenties op die hij/zij nodig heeft of aan kan. De klankschalen hebben een enorme rustgevende en spierontspannende werking. Vandaar dat het het fijnst is om een sessie of concert liggend te ondergaan in een comfortabele positie, bedekt met een deken of doek. Natuurlijk kan het ook in een zittend beluisterd worden 
Alles in ons lichaam bestaat uit energie en derhalve uit diverse frequenties.  De klanken gaan door het lichaam heen, obstructies die het tegenkomt, veelal veroorzaakt door stress, trauma’s en óf disfunctioneren van welke aard dan ook, probeert het weer in de juiste frequentie te krijgen. Het zelfhelend vermogen wordt daardoor geoptimaliseerd. Je kunt het beschouwen als een reset van je lichaam. alwaar biologische, psychologische, energetische en ziele- processen plaatsvinden.


In en om ons lichaam heen hebben wij ook lichtlichamen, dit is niet bij ieder bekend, wel in de wereld van mensen die zich met spiritualiteit bezig houden. Deze lichtlichamen worden gevoed vanuit de goddelijke bron en zon. De goddelijke bron is puur licht. Wij bestaan uit licht en voor meer dan 80 % uit water. Zodra licht en water kristalliseren wordt het kristal genoemd. Ons lichtlichaam wordt daarom ook wel onze kristallijne structuur genoemd. Daarmee zijn wij verbonden met het kristallijne netwerk dat zich om de aarde bevind. 

 

In de loop der eeuwen is altijd geweten dat kristallen, mineralen, kleuren en klanken een helende werking hebben.  De goddelijke bron bestaat uit geluid en licht, kristal bestaat uit gestold licht water en mineralen en wij bestaan uit licht, water en mineralen. HET IS DAAROM dat luisteren naar de Alchemy Crystal Bowls zo helend is voor lichaam, geest en ziel; het herkent de aard van dat wat gehoord, gevoeld en beleefd wordt.
Naast de enorme (spier)-ontspannende werking doen zich ook andere verschijnselen voor; sommige mensen zien kleuren, vormen, beelden, plotseling bewustwording van iets komt omhoog. Soms is er ook contact met personen die ver weg zijn of overleden. Gedachten verdwijnen, men reist door het universum en wordt zich bewust van slechts een heel klein onderdeel te zijn in het totale universum. Men voelt zich verbonden met AL wat is. 


Ik kan dat wat voorbij komt en gebeurt niet beïnvloeden. De klankschalen worden beïnvloed door de energie van de aanwezigen. Ik speel geheel intuïtief en wordt begeleid. Ik voel de aanwezigheid van aartsengelen, de Elohim en de Azezgroep. Luisteren naar mijn Alchemy Bowls vraagt overgave aan het meegevoerd worden op de stroom van klanken die tot je komt. Dan bereik je naast totale ontspanning ook je eigen stiltegebied, het gebied waar jouw Hogere ZELF zetelt en waar contact meegemaakt kan worden. Het hogere zelf begeleid jou naar bewustwording van het ziele pad waarvoor jij hier op aarde bent. Het maakt je bewust wat jouw bijdrage voor ons aller welzijn mag zijn. Herhaaldelijk luisteren naar Alchemy Crystal Bowls helpt jou een optimaal welzijn te ervaren.
 
Mijn CD of USB met mijn muziek is te koop.
Info. 06-40119143  Email: [email protected]